Kom på
venteliste

Prioritering af købere

Inden du tilmelder dig vores eksterne venteliste, bør du vide, hvordan vi prioriterer interesserede købere i forbindelse med et salg.

1.
Familiemedlemmer i lige linje og/eller personer, der har boet i hustanden i mindst to år.

2.
Andre personer i forbindelse med bytte med en anden bolig.

3.
Andre andelshavere i foreningen. Internt køb sker efter anciennitet og interesserede købere har 14 dage til at melde positivt tilbage på et tilbud samt fremvise bankgaranti.

4.
Personer som er indtegnet på ekstern venteliste. Man får besked om salg af en lejlighed via e-mail, og man har 14 dage til at melde tilbage samt fremvise bankgaranti, såfremt man er interesseret. Alle på ventelisten vil ikke nødvendigvis få besked, idet sælger henvender sig fra top til bund, indtil at sælger har fundet en interesseret køber. Foreningen tager ikke ansvar for e-mails, der ikke når frem til modtagerens indbakke, herunder e-mails, der bliver markeret som spam (uønsket post).

5.
Personer som indstilles af andelshaveren (fri handel).

Hvad koster det?

Det koster DKK 100 at være aktiv på ventelisten i ét kalenderår (januar til og med december). Efter et endt kalenderår får man tilbuddet om at beholde sin plads på ventelisten mod en genbetaling på DKK 100. Ingen bliver slettet fra listen uden forudgående varsel.

Du vil være aktiv til og med den 31. december 2022, hvis du betaler i dag. Det vil sige i 343 dage, og der laves ingen undtagelser.

Personer på ventelisten

Som det fremgår af tallene nedenfor er der stor efterspørgsel. Derfor bør du overveje, om det giver mening at oprette dig på ventelisten, hvis du udelukkende mangler en lejlighed akkurat nu og ikke har langsigtede planer om at købe en lejlighed.

Inden for de seneste år, er der blevet solgt tre til fire lejligheder om året til personer på ventelisten.

Aktive

Har betalt

360
Inaktive

Har ikke betalt (slettes løbende)

11

Opret dig på ventelisten

Sådan gør du

1.
Udfyld formularen herunder. Din anciennitet på ventelisten starter fra det tidspunkt, du indsender dine oplysninger, men du vil være inaktiv på ventelisten, indtil du fuldfører næste step. Det er kun som aktiv, at du kan beholde din plads på ventelisten og komme i betragtning til en lejlighed.

2.
Betal DKK 100 som bankoverførsel til konto 9004  1120028509 inden for 14 dage for at blive aktiv på ventelisten. Har vi ikke registreret din betaling inden for 14 dage, vil du blive slettet fra listen igen. Skriv dit telefonnummer som kommentar i overførslen, så vi er sikre på, hvem du er. Dette vil desuden fremgå af en e-mail, som automatisk bliver sendt til dig. Hvis du ikke kan finde e-mailen, så prøv at tjekke dit spam-filter.

3.
Slap af. Det koster kun DKK 100 at være aktiv på ventelisten i ét kalenderår. Betaler du i dag, vil du være aktiv til og med den 31. december 2022. Det vil sige i 343 dage. I januar 2023 vil du modtage en e-mail, hvori du vil blive bedt om at lave en ny betaling, hvis du ønsker at beholde din plads på ventelisten. Ingen vil blive slettet fra ventelisten uden forudgående varsel.

Udfyld formularen

Når du udfylder formularen med dit eget navn, er det kun dig og din mulige samlever, som kan komme i betragtning til en lejlighed. Hvis du opretter en anden person (fx dit barn), er det kun den person og dennes mulige samlever, som kan komme i betragtning. Med andre ord: En plads på ventelisten kan IKKE gives videre til en anden person.

Vær opmærksom på, at den samme e-mailadresse kun kan bruges til oprettelse på ventelisten én gang.

Alle felter skal udfyldes.

* Dine oplysninger vil blive gemt på en server ejet og driftet af Gigahost (CVR: 31154715). Hvis du ønsker at få slettet dine oplysninger bedes du kontakte venteliste@mysundegade.dk.
** Dine oplysninger vil på intet tidspunkt blive delt med andre end foreningens medlemmer.

Se din placering

Er du allerede oprettet på ventelisten? Og ønsker du at se din nuværende placering? Indtast den e-mailadresse, du brugte til at oprette dig med, så får du svaret her.

Hjemmesiden vil gerne bruge cookies til Google Analytics. Læs mere om disse cookies her.