Kom på
venteliste

Prioritering af købere

Inden du tilmelder dig vores eksterne venteliste, bør du vide, hvordan vi prioriterer interesserede købere i forbindelse med et salg.

1.
Familiemedlemmer i lige linje og/eller personer, der har boet i hustanden i mindst to år.

2.
Andre personer i forbindelse med bytte med en anden bolig.

3.
Andre andelshavere i foreningen. Internt køb sker efter anciennitet og interesserede købere har 14 dage til at melde positivt tilbage på et tilbud samt fremvise bankgaranti.

4.
Personer som er indtegnet på ekstern venteliste. Man får besked om salg af en lejlighed via e-mail, og man har 14 dage til at melde tilbage samt fremvise bankgaranti, såfremt man er interesseret. Alle på ventelisten vil ikke nødvendigvis få besked, idet sælger henvender sig fra top til bund, indtil at sælger har fundet en interesseret køber. Foreningen tager ikke ansvar for e-mails, der ikke når frem til modtagerens indbakke, herunder e-mails, der bliver markeret som spam (uønsket post).

5.
Personer som indstilles af andelshaveren (fri handel).

Hvad koster det?

Det koster DKK 100 at være på ventelisten i ét kalenderår (januar til og med december). Efter et endt kalenderår får man tilbuddet om at beholde sin plads på ventelisten mod en genbetaling på DKK 100.

Du vil være aktiv til og med den 31. december 2024, hvis du betaler i dag. Det vil sige i 161 dage, og der laves ingen undtagelser.

Opret dig på ventelisten

Sådan gør du

1.
Send en e-email til info@skovgaardalsig.dk (vores administrator) med emnefeltet "AB Mysundegade Venteliste".

2.
Afvent betalingsinstrukser fra vores administrator - og du må gerne have lidt tålmodighed :-)

3.
Betal for oprettelse på ventelisten ved at følge instrukserne. Din anciennitet starter fra den dag, du betaler.

4.
Slap af. Din plads er nu sikret på ventelisten i resten af 2024. Januar næste år vil du modtage en e-mail, hvori du vil blive bedt om at lave en ny betaling, hvis du ønsker at beholde din plads på listen.